Έχετε ερωτήσεις; (+30) 210 428 6227info@idec.gr

Digital Marketing

Η απουσία του digital marketing σε μία επιχείρηση,
είναι σαν να ανοίγεις ένα κατάστημα και να μην το λες σε κανέναν

Τι είναι το Digital Marketing;

Το Digital Marketing είναι η αξιοποίηση του Internet, των κινητών, των social media, των μηχανών αναζήτησης και άλλων διαδικτυακών καναλιών για την προσέγγιση του αγοραστικού κοινού, την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών και την ισχυροποίηση του brand.

  • Προσεγγίζει το κοινό εκεί που περνά αρκετό χρόνο

  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από μικρότερες επιχειρήσεις

  • Επιτρέπει καλύτερη στόχευση κοινού

  • Μπορεί να είναι προσωποποιημένο

  • Εξελιγμένα συστήματα ανάλυσης

  • Επιτυγχάνει καλύτερη απόδοση

  • Αξιοποιεί τις σύγχρονες αγοραστικές συνήθειες

  • Απεριόριστες δυνατότητες ανάλογα με το κάθε κοινό

  • Αξιοποιεί το mobile marketing

Οι δυνατότητές μας

Η εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα της IDEC SA Μπορεί να υποστηρίξει την επιχείρησή σας,
παρέχοντας υπηρεσίες Digital Marketing, προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

PPC Advertising

Το PPC (Pay-per-click) Advertising είναι ένας από τους πιο αποδοτικούς τρόπους online διαφήμισης, όπου ο διαφημιζόμενος πληρώνει ένα ποσό όταν κάποιος κάνει κλικ στην διαφήμισή του.

Η πιο διαδεδομένη μορφή του PPC Advertising είναι οι διαφημίσεις που εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζητήσεων σε μηχανές αναζήτησης, όπως η Google και η Bing.

Social Media Marketing

Το Social Media Marketing aποτελεί μία από τις πιο αποδοτικές μεθόδους αλληλεπίδρασης με το κοινό που ενδιαφέρει μία επιχείρηση.

Επίσης, σημαντικό μέρος του Social Media Marketing είναι και η διαφήμιση μέσω των social media, προκειμένου να επιτευχθεί αναγνωρισιμότητα του brand αλλά και επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων, όπως η αύξηση των πωλήσεων ή διεύρυνση της αγοραστικής βάσης.

Content Marketing

Το Content Marketing,  αφορά την δημιουργία συγκεκριμένου περιεχομένου, με στόχο την προσέλκυση ενός προσδιορισμένου κοινού, αποσκοπώντας στην επίτευξη σχέσης εμπιστοσύνης με το brand, την αναγνωρισιμότητα και τελικά την επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων.

Digital Advertising

Το Digital Advertising αποσκοπεί στην επιλογή των κατάλληλων διαδικτυακών καναλιών αναλόγως με τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε εταιρείας, προϊόντος, αγοράς και στόχων, προκειμένου να αξιοποιήσει το διαφημιστικό budget, πετυχαίνοντας την βέλτιστη απόδοση.

Στο Digital Advertising περιλαμβάνονται διαφημίσεις μέσω banner, affiliate marketing, content promotion, events promotion, video advertising και πολλά άλλα.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας.